keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Epäilykset nousevat

Rauhan on ollut kuin herran enkeli tässä pari päivää ja minua vähän epäilyttää, mitä se suunnittelee. Sillä on semmoinen ajattelevainen ilme kokoajan, että varmaan jokin suuri katastrofi on luvassa. Meillä on mennyt lenkit hienosti, rappukäytävän äänille ei ole haukuttu ja Rauha ei ole edes herättänyt minua parina viime aamuna ja olen saanut heräillä ihan omia aikojani. Tällainen epätavallinen käytös nostaa samantien niskavillani pystyyn. Onko se sairas? Tekeekö se juoksuja? Vai juoniiko se jotain, ja iskee juuri kun minä olen heikoimmillani?

Tätä on kestänyt nyt sunnuntai-illasta asti. Milloin pitää huolestua? Olin lauantai-iltana tavoistani poiketen viihteellä ihan pidemmän kaavan kautta ja se kostautui sitten sunnuntaiaamuna. Kun lähdin käyttämään valkeana ja vapisevana Rauhaa aamupissillä, Rauha päätti, ettei minusta ole nyt johtamaan laumaamme ja kulki koko lenkin hihnatiukalla, niskavillat ja korvat pystyssä, valmiina hyökkämään uhkaavien sauvakävelijöiden ja rollaattorimummojen kimppuun. Ehkäpä tämä hetkellinen vastuu oli Rauhalle liikaa, ja se päätti olla nyt hetken aikaa ihan kunnolla, ettei vaan joudu uudestaan samaan tilanteeseen. 

Rento-Rauha. 

2 kommenttia:

  1. Teillä käytös just päinvastoin kuin meillä, toivottavasti Rauha ois nyt teineilyt teineillyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan 100% varma, että tää ei ollut tässä, mutta on lohduttavaa ajatella, että ehkä joskus vuoden päästä tämä on ihan kokoaikaista. :D

      Poista