maanantai 5. lokakuuta 2015

Häkki

Sain vihdoin ja viimein hankittua Rauhalle sen kevythäkin, jonka olen jo pitkään uhonnut hankkivani. Tämän häkin tilasin ja tänään käytiin se hakemassa. Räyhis meni innoissaan kokeilemaan uutta häkkiä, mutta kyllästyi pian lyhyen haistelun jälkeen. Karvinen taas on tykännyt chillailla häkissä pidempiäkin aikoja. Tarkoitus olisi pitää häkkiä takakontissa, ja kuljettaa siis mukana treeneissä. 
2 kommenttia:

  1. Tommone kevythäkki on kyllä kätevä kuljettaa mukana :) Mulla oli jo valmiina kevythäkki Frinin tullessa taloon ja se häkki on meillä aina sisällä niin, että voivat siellä makoilla jos haluavat. Nappaan häkin kans aina mukaan ku jonnekki koirien kans lähden :) Pennusta pitäen opetin Frininki siellä olemaan ihan yksikseen ja rauhottumaan sinne, nii nyt sit osaa jopa aksakentän laidalla ootella siellä ihan hiljaa ja rauhassa :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä tulee olemaan meille iso apu. Vaikka meillä ei ole ollut häkkiä aiemmin, niin Rauha onneksi sai viime syksynä harjoitella hallin häkissä oloa, niin se on tullut siltä nytkin sitten melko itsestään. :) Kiva päästä kokeilemaan esim. näyttelyihin, että miten se odotteluaika muuttuu, kun koiran voikin teljetä häkkiin! :D

      Poista