sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ristiina KR ja siskotyttö Sulu

Viikonloppu vierähti Ristiinassa. Perjantaina lähdimme ajelemaan Janin äidin luo, jossa majoituimme. Rauha nautiskeli, kun sai juoksennella vapaana pihalla. Janin äiti asuu niin korvessa, että siellä voi koiraa pitää melko huoletta irti. Kävimme myös mökillä, joka on vielä enemmän korvessa, ja siellä Rauhaa pystyikin pitämään irti täysin huoletta. 

Lauantaina oli Ristiinan KR näyttely, jossa osallistuimme Rauhan kanssa pentuluokkaan. Narttupentuja oli kaksi, ja Rauhan tulos oli PEK2 ilman KP:a. Oli tuomarin mieleen vielä liian kehittymätön. Ihan hirvittää ajatella, miten meillä menee Kuopiossa junnuluokassa, jos Rauha on liian kehittymätön vielä pentuluokkaankin! :D No, tuomari oli melko tiukka täti, joka tosiaan piti kehittyneemmistä koirista. Rauhan arvostelun voi lukea täältä, jos jotakuta kiinnostaa.

Olen pelännyt, että Rauha on jotenkin poikkeuksellisen pieni nahka narttu, mutta näyttelyissä pelkoni osoittautuia täysin turhaksi. Rauha on korkeudeltaan ihan muiden narttujen tasoa. Pieni ja kapea se muuten on, mutta eiköhän sitä massaa vielä tule iän myötä. 

Tänään oli sitten taas jännäpäivä, sillä nähtiin Rauhan siskoa Sulua Ristiinassa. Sulu asuu tuolla jossain Turun lähellä, mutta oli nyt mökkeilemässä Ristiinassa. Käytimme tyttöjä koirapuistossa ja leikkiähän siitä syntyi. Harmi vain, kun oli niin kamalan kuuma, että kamalan pitkään ei tyttöset jaksaneet riehua. Nyt voinkin täyttää tämän postauksen Rauhan ja ihanan Sulun leikkikuvista! Kuten kuvista huomaa, Sulu on Rauhaa hiukan kehittyneempi ja vantterampi, mutta perästä tullaan! ;D

Sinähän näytät ihan minulta?!Sisko ja sen sisko.
Samaa näköä?


2 kommenttia:

  1. Onpas ne samannäköiset! En varmaan äkkiä pystyisi sanomaan kumpi on kumpi, jos juoksisivat jossain kauempana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Kyllä ne siinä vilskeessä meenasi meiltäkin äkkiseltään mennä sekaisin. Oli niissä kyllä myös sitten paljon eroja, varsinkin luonteessa. Sulu RAKASTI ihmisiä ja rapsutuksia, toisin kuin Räyhis, joka oli enemmän muiden koirien perään. :D

      Poista