keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kiihdyttelyä ja tokovideo

Oltiin maanantaina Rauhan kanssa taas möllijuoksukilpailuissa. Tällä kertaa ideana oli vain juosta 60 metriä niin nopeasti kuin mahdollista. Minun oli aluksi tarkoitus käydä treenaamassa tätä etukäteen, mutta koska jotenkin sekosin viikoissa, jouduimme lähtemään taas kisaamaan ihan kylmiltämme. Olin taas pihalla, enkä tiennyt yhtään miten Rauha käyttäyisi, joten päätin jättää sen lähettäjälle, ja mennä itse vastaan maaliin, jotta Rauha juoksisi varmasti koko matkan. No kyllähän Rauha sitten ihan maaliin asti päätyikin, mutta ei aivan oikeaa reittiä. Manuaalinen ajanottajan oli kyykistynyt maalin ajanottoportin viereen ja kun Rauha pongasi tämän henkilön, se pomppasi sivuun radalta, ja näytti jo hetken, että se menee ajanottajan luo, mutta kun minä huusin sille, se päätti juosta ajanottajan seläntakaa minun luokseni. Virallista aikaa ei siis saatu (portit olisivat siis mitanneet sen, mutta kun ei Rauha juossut niiden välistä). Manuaalinen aika kyllä saatiin, joskin eipä ajanottaja nähnyt milloin Rauha rajan ylitti, mutta kuuli kuulma kyllä, kun Rauha oli hänet selän takaa ohittanut. :D Ajaksi meille merkattiin 7,69 s, jolla sijoituimme neljänneksi viidestä pennusta. Tarkoitus olisi lähteä parin viikon päästä kokeilemaan vinttikoiratreeneihin, paraneeko vai huononeeko aika, kun saadaan mitattua virallinen aika noiden porttien avulla!

Kiva ilta kuitenkin oli. Oli tosi hauska katsoa kun erilaiset koirat pinkoo minkä kintuistaan pääsee, ja ne vinttikoirat vasta hienoa katsottavaa oli. Rauha tosin oli NIIIIIN tympääntynyt, ja purki tylsistyksensä mitenkäs muutenkaan kuin haukkumalla. Ihan hyvä Rauhankin harjoitella aina näitä tylsiä tilanteita. Ei aina voi olla vipinää. 

Koska kuvia ei nyt ole, ja en ole piiiitkään aikaan lisäillyt meidän tokovideoita, koin itseni oikeutetuksi kuvailla pienen tokovideon ja lisätä sen tänne. Palkkana oli parin kämäisen nappulan lisäksi tennispallo (voitte vaan arvata kumpi kiinnosta Rauhaa enemmän, pallohullu kun se on.. :D), niin aika lennokasta ja ylisäpäkkää menoa meinaa olla, mutta vastahan me alkeiskurssilta päästiin. Latasin muuten itselleni jonkun videonmuokkausohjelman, niin sain vähän supistettua tuota videota, kun leikkelin leikit ja muut turhakepalat pois. Seuraava askel olisi varmaan laittaa joku NRJ-renkutus taustalle, mutta en vielä ole henkisesti valmis siihen. Ehkä ensi kerralla. :D


2 kommenttia:

  1. Vau, teijän tokoilut näyttää todella hyvältä! Voi ku myökin oltas yhtä päteviä :D

    VastaaPoista
  2. Rauha on niin taitava! Maini vois ottaa mallia, varsinkin tuo liikkeestä seis on tosi napakka :D Maini hiipii ja mölisee..

    VastaaPoista