perjantai 8. elokuuta 2014

Tokokuume nousussa

Sähköpostiini kilahti taas mukavia uutisia, pääsimme nimittäin Rauhan kanssa syksyksi KPSH:n ohjattuun tokoryhmää. Ryhmä pyörii aina sinne asti, kun taas jaetaan uudet ryhmät,eli varmaan ainakin koko ensi syksyn. Ryhmä on ainut ohjattu ryhmä, ja tarkoitettu koirakoille, jotka eivät ole vielä kisanneet. Ohjaajana toimii aina vuorollaan joku kisanneiden koirien ryhmistä. Eka treeni on 1.9. ja olen jo ihan innoissani. Tokokärpänen on päässyt taas puraisemaan. 

Facebookissa perustettiin myös ryhmä, joka kerää porukkaa aina omatoimisiin tottistreeneihin. Lähdettiin siihenkin Rauhan kanssa mukaan ja käytiin tällä viikolla ekoissa treeneissä. Mukana oli kaiken karvaisia koirakoita aina tipsusta hollanninpaimenkoiraan ja springerspanielista dopperiin. Oltiin kaikki vielä aika aloittelijoita, mutta jos tuon fb-treeniryhmänkin saisi pyörimään kunnolla, niin meillä olisi syksylle 2 treenikertaa viikolle, mikä on juuri sopiva määrä. Minä kun olen niin kamalan laiska treenailemaan yksikseni. 

Rauha on kyllä nykyään ihan oikea teini. Se on alkanut haukkumaan taas vaikka sun mille. Iltalenkillä joku mies oli pusikossa (varmaan kusella) niin siitäkös riemu repesi, kun Rauhasta se hämärässä rapistelija oli epäilyttävä. Siihen heräsi varmaan koko lähiseutu, jos olivat jo erehtyneet nukkumaan mennä, kun Rauha piti sille pusikkomiehelle sellaista mekkalaa. Tuli miehellekin siinä kiire pois puskasta, ja luojan kiitos Rauhakin hiljeni, kun tajusi, että joku tylsä ihminen se siellä vain rapistelikin. Ekoja juoksuja odotellaan yhä. Leewi saattaa olla tulossa meille hoitoon ensi kuussa, että toivottavasti eivät juoksut vaan satu juuri sille ajalle. 

Täytekuvana joku pari kuukautta vanha otos Rauhasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti