perjantai 24. huhtikuuta 2015

Koirapäivä

Eilen koiranpäivän kunniaksi käytiin Rauhan kanssa koettamassa rally-tokoa jopa kaksi kertaa Midog-koirakoulun järkkäämässä koirapäivätapahtumassa. Molemmilla kerroilla radat olivat lyhyet ja niiden tarkoitus oli vain vähän esitellä rallytokoa lajina. Mukavaa puuhaa kyllä, kun tällä meidänkin pienellä tokotaustalla nuo alokasluokan temput pystyy tekemään. Ainut vain, että Rauhan pyllynkäyttö ei ole vielä kamalan hyvää, niin esimerkiksi 360 astetta vasempaan -kyltti on vielä melkoista säheltämistä. Mutta ehkä jos kesän treenailisi, niin voisi syksyllä vaikka käydä kokeissa?

Tänään on vuorossa Rauhan silmäpeilaus ja polvitutkimus joukkotarkissa. Sen jälkeen minä lähden Ouluun ja Rauha jää Janille muutamaksi päiväksi. Eipä siinä muuten mitään, mutta Jani on kavereidensa luona viikonlopun, joten mun pitää viedä Rauhakin sitten sinne. Jännittää kamalasti, miten Rauha pärjää viikonlopun vieraiden ihmisten keskellä ilman minua. No tämä on hyvä sopeutuvuustesti Rauhalle.

Maini, Rave ja Rauha. Kuva ei nyt liity aiheeseen, mutta kuvattomana pikkupostaukseni näytti kovin surulliselta. (c) Anne Kylmäoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti