lauantai 2. toukokuuta 2015

Vapulta

Minä palasin Oulusta ja Rauha on edelleen hengissä. Janin mukaan Rauha on ollut oikein nätisti kylässä. Hiljaa ja huomaamattomasti. Hyvä niin. Koirista se ei ollut kuulma lenkillä piitannut mitään, mutta joillekin ihmisille oli haukkunut. Outoa. Minun kanssa ei ole moista esiintynyt.

Rauhan juoksuja odottelen edelleen. Rauha merkkailee kuin viimeistä päivää. Joka nurkalle pitää sihauttaa ja vähän outo se on muutenkin ollut. Haluaan tulla kokoajan pussailemaan ja häntä heiluu paljon. Rauha ei yleensä ole mikään hännän heiluttelija. Lenkilläkin, kun ohitetaan toisia koiria, Rauhalla häntä heiluu alhaalla ja korvat menee ihan luimuun ja se ottaa oikein mielistelevän ilmeen. Parempi tämä tietysti kuin haukkuminen tai pöhinä. Voisi kyllä nyt aloittaa jouksunsa, sillä ilmoitin Rauhan tokokokeeseen kesäkuun lopulle, että silloin ottaisin mielelläni ihan juoksuttoman koiran. 

Eilen käytiin treenailemassa tokoa omatoimisesti muutaman treeniryhmäläisen kanssa, kun ei aattona päästy minun menojen takia treeneihin. Otettiin meidän treeniporukasta myös vappuhenkinen kuva. :) Treenin jälkeen käytiin vielä lenkillä metsässä Ansa-labbiksen ja Reetu-mudin kanssa.

Reetu, Rauha, Brando ja Ansa vappufiiliksissä. (c) Anniina Saarikoski

2 kommenttia: