sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Sorsasalo

Jotta pääsisin Rauhan kanssa treenaamaan myös agilitya omatoimisesti, ostin avaimen sorsasalon aksakentälle kesäkaudeksi. Myös Anne otti avaimen, joten ajatus olisi nyt käydä yhdessä treenailemassa kerran viikossa. Maini on jo koko kevään treenanneena Rauhaa paljon pidemmällä, mutta eipä se mitään haittaa, kun rakennetaan vaan sitten aina mainille rata ja Rauhan kanssa tehdään parin esteen pätkää sieltä sitten. Lisäksi meillä on molemmilla nyt kesäksi urakka nimeltä kepit, joka olisi tarkoitus tytöille päähän tahkota kesän aikana. Anne ja Maini varmaan alkavat opetella myös kontaktiesteitä, mutta me jätetään ne Rauhan kanssa syksymmälle. 

Tennispallot ovat Rauhan suurin rakkaus. (c) Anne Kylmäoja
Tänään käytiin tekemässä ekat treenit sitten Annen kanssa. Rauhan kanssa opettelin vasta sitä, että Rauha irtoaa minusta ja työskentelee omatoimisesti. Esteistä hallitaan tällä hetkellä suora putki ja hyppy. :,,D Lisäksi keppitreenit on aloitettu ja ne etenee pikkuhiljaa. Sen kummempaa kerrottavaa meidän alkaneesta agilityurasta mulle ei vielä olekaan, mutta kunhan kerroin, että kyllä me treenataan! Ainakin yritetään. Anne ehti räpsäistä pari kuvaakin tältä päivältä. Me tarvitaan tosin Rauhan kanssa vielä niin paljon apparia, että kamalasti ei Anne joutanut kuvailemaan. 

Tän mä osaan! T. Rauha ja pöksyt (c) Anne Kylmäoja

(c) Anne Kylmäoja

3 kommenttia:

 1. Olihan se Rauhan yksi putki vähän mutkalla ;) Melkein jo mutkaputki hallussa!
  Maininkin kanssa voisin seuraavalla kerralla hypyille irtoamista harjoitella ainaki pari suoraa pätkää ja niitä keppejä. Pitää hommata joku kippo siihen tarkoitukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Meillä tulee ensi viikolla kurssilla uutena esteenä muuri, niin pitää sekin ottaa mukaan treeneihin ensi kerralla. :)

   Poista
 2. Noniin! Pitääkin tuumailla rataa, mitä ensikerralla tehdään :D

  VastaaPoista