perjantai 5. kesäkuuta 2015

Oscar

Kuopiossa on kaksi tehtaanmyymälää, josta saa lihaa koirille, Best-in ja Oscar. Arvatkaapa mistä mä olen Rauhan lihat ostanut? No tietenkin Mustista ja Mirristä. Miksikö? No ei sille ole mitään järkevää syytä. En itsekään tiedä. 

Yritin viime viikolla päästä käymään Best-In:llä katsomassa, paljonko edullisempaa liha siellä olisi, mutta en löytänyt paikkaa millään. Luovutin, ja tänään lähdettiin sitten tarkastamaan tuota Oscarin tehtaanmyymälää. Sinne jopa löydettiin perille ja voi hurja. Lastasin korin ihan täyteen nautaa, sikaa, broileria, kalkkunaa, riistaa ja lohta, sekä joitain pakasteseoksiakin otin kokeiluun ja koko lysti irtosi mukaan alle 20 eurolla. Olin ihan ihmeissäni kun myyjä sanoi hinnan. Mustissa ja Mirrissä olisin maksanut tuplasti. Tarjolla olisi ollut vaikka mitä eri lihoja, esimerkiksi hevosta, lammasta ja hirveä, mutta jätin ne odottamaan seuraavaa kertaa. Nyt on pakastin täynnä ja ei tarvitse enää kysyä, mistä tulen tästä lähtien hakemaan Rauhalle lihat. 
Oscar Maha-lohi-kasvisateria 1 kg
Maha-lohi-kasvispötkö lähti kokeiluun! (c) www.elainruoka.fi

2 kommenttia:

  1. Hoo, hyvä tietää! On meilläkin Joensuussa Tessu, mutta sieltä ei saa kuin perus sika, nauta, broileri, kalkkuna ja niiden sekoituksia. Ensi kerralla Kuopion reissulle siis kylmälaukku matkaan!

    VastaaPoista
  2. Olen myös kokenut, että Oscarilla ostosten hinta kassalla on aina positiivinen yllätys! :D Best-Innin myymälä on tietääkseni muuttanut Atrian tehtaanmyymälän tiloihin, mutta en oo itsekään onnistunut paikantamaan missä ne ko. tilat on..

    VastaaPoista