keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Namin syöntiä ja 12 keppiä

SCY:n Savo-Karjalan alaosasto järjesti tänään mätsärin Kuopiossa. Mekin käytiin Rauhan kanssa hetki chillailemassa mukana, vaikka ei osallistuttukaan itse match showhun. Sen sijaan me osallistuimme järjestettyyn naminsyöntikilpailuun. Ideana oli syödä 10 namia mahdollisimman nopeasti. Alustana oli noin puolen metrin pituinen lauta, johon oli porattu 10 reikää, joihin namut asetettiin. Meidän pienestä jäljestystaustasta oli selvästi hyötyä, sillä Rauha imuroi namit nopsaa, ja ajaksi kirjattiin tasan 5 sekuntia! Tuolla ajalla sijoituimme kilpailussa toiseksi. En kyllä yhtään tiedä paljonko osallistujia oli. En itse edes päässyt noutamaan palkintojamme (jotka oli muuten ihan tosi hyvät osallistumismaksuun nähden), sillä meillä oli illalla vielä agilitytreenit, jonne piti rientää.

Naminsyönnin synnynäinen mestari!
Agilityssä oli taas vuorossa kepittelykerta, ja kouluttaja oli töytäissyt kentälle kokonaisen 12 kepin sarjan, ja voi ihmettä, Rauhankainen meni kaikki 12 keppiä! Välillä tuli vielä yrityksiä luikkia vähän välejä ohi, mutta monta onnistunuttakin suoritusta saatiin. Ilmeisesti kun sen liikkeen oppii, niin sitten ne vaan alkaa luistaa. Eihän nuo kepit ole vielä mitenkään valmiit, sillä Rauha ei osaa vielä itse hakeutua kovin hyvin oikeaan aloituskohtaan, jonka vuoksi minun on oltava aina siellä keppien oikealla puolella, mutta pikkuhiljaa sitten muitenkin lähetyskulmia on alettava harjoitella. 

1 kommentti:

  1. Go Rauha go! Sen kepit on kyllä edistyneet superhyvin nyt, kun se on saanut sen liikkeen lihasmuistiin :D Mainikin tulee toivon mukaan vielä joskus perässä :)

    VastaaPoista