keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulu-Rauha

Matkasimme aaton aattona äitini luo Iisalmeen ja täälläpä olemme yhä. Joulu on mennyt tähän asti mukavasti ja Rauha on käyttäytynyt oikein nätisti ikäänsä nähden. Täällä äitini luona asuu myös vanhempi koirani Leewi, ja ei ole ollut Rauhasta yhtään riemuissaan. Leewi luikkii Rauhaa karkuun ja ei ole lainkaan innokas tekemään tuttavuutta. Onneksi Leewi on pentujen kanssa mitä kiltein olento, joten mitenkään äreä se ei ole Rauhaa kohtaan ollut missään vaiheessa.

Aaton aattoiltana ystäväni vajaan vuoden ikäinen welsh corgi poika Vili kävi myös täällä kylässä moikkaamassa Rauhaa. Vili oli paljon kivempi kuin Leewi ja nuo kaksi saikin oitis pienen mytinän aikaan. Rauha on tosin vielä niin pieni, että kovin pitkään se ei jaksanut, mutta kyllä ne sellainen 10 minuuttia riehuivat, ja sen jälkeen Rauhaa nukuttikin todella hyvin. 

 Ensin tutustuttiin vähän ujosti...

 ..mutta sitten alkoi kähinä!
Hurrrrjat naskalit.

Kuolainen ja väsynyt Rauha.

Mamman syliin oli hyvä tullat nukkumaan, kun alkoi uuvuttaa.

Eilinen aattoilta meni mukavasti. Rauha ei saanut juurikaan mitään jouluherkkuja, sillä pelkään, että se maha menee sekaisin. Lahjoja silti oli pari kappaletta ja innokkaasti tyttö ne aukoikin! Rauha auttoi myös Leewiä joululahjojen aukaisussa, ja Leewi tuli heti hälyttämään meidät häitiin: "Tulkaa auttamaan se vei mun luun!!".

Toivottavasti kaikilla oli mukava aatto! Hyvää joulua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti