lauantai 10. toukokuuta 2014

Mätsäripäivä kuvina

Tulimme eilen Iisalmeen pääasiassa äitienpäivän vuoksi, mutta tulipa nyt samalla käytyä Itä-Suomen spanieliyhdistyksen mätsärissä. Näitä mätsäreitä on nyt tullut kierrettyä ahkerasti, mutta koska tällä kertaa oli mukana oikein omat hovikuvaajat, niin pitää tehdä tästä mätsäristä oikein oma postauksensa. 

Koska mätsäri oli täällä Iisalmessa, ilmoitin Rauhan lisäksi mukaan myös Leewi-papan. Leewin kanssa ei ole pariin vuoteen käyty missään tällaisessa, ja Leewi pääsikin ensimmäistä kertaa veteraaneihin! Veteraanit olivat ensimmäisenä ja Leewi oli anut osallistuja luokassa, joten voitimme veteraanit automaattisesti. :D Tuomarit sanoivat, että taitaa olla kokenut esiintyjä, joten ilmeisesti kehäkin meni ihan hyvin. Heti veteraanien jälkeen alkoi pennut. Meitä oli vastassa kehässä sheltti, ja tuomari jakoi poikkeuksellisesti molemmille esiintyjille punaisen nauhan, sillä ei osannut päättää voittajaa. 

Hampaat CHECK!

Selkä CHECK!
Yksilökehässä en saanut Rauhaa jostain syystä mitenkään nostamaan korviaan. Se kai vaan halusi luimottaa. 

Punaisten kehässä pääsimme seitsämän jatkoon valitun joukkoon, mutta siitä sijoitettiin sitten neljä parasta, joihin emme enää kuuluneet. Minusta Rauha pönötti kuitenkin hyvin. Vähän meenasi lopussa katse lähteä harhailemaan, sillä pentuja pönötytettiin ihan kamalan pitkään, mutta seisaallaan pysyttiin! :D

Punaisten kehässä pönöttämässä.
Rauhan tyylinäyte ravista.
Jäimme sitten odottelemaan vielä BIS-kehän, sillä Leewihän pääsi sinne luonnollisesti osallistumaan. Leewi sijoittui kuudenneksi kuudesta paikalle jääneestä, mutta saatimpahan palkinnot! Leewin esiintymisessä ei ollut kyllä mitään vikaa, sillä se pönötti koko kehässä-olo-aikamme täysin samassa asennossa. :)


Palkintoja, voijuku,voijuku!
Kiva, joskin vähän viileä mätsäripäivä! Loppuun vielä pari kuvaa kehän laidalta! :)

On se odottelu sitten hauskaa.

Leewi sain sprinkkuseuraa vuosikkaasta Elmä-tytöstä.

"Tänne minut hylättiin.."

2 kommenttia:

  1. Leewi näyttää aivan hirmuisen symppikseltä papalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Symppis on kyllä oikein kuvaava sana tästä papasta! :D

      Poista