sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuksena

Uh. Kotiuduttiin juuri juhannusriennoilta, ja nyt ramaisee niin Rauhaa, kuin meitä muitakin. Juhannus meni suurilta osin tosi mukavasti. Äitini oli vuokrannut mökin tuolta Vieremän korvesta, ja sinne menimme Janin ja Rauhan kanssa. Rauha oli ihan innoissaan, kun sai olla pihalla irti. Kummallinen koira, kun viihtyy niin hyvin yksinään. Vaikka kaikki muut oltiin sisällä, niin Rauha viskeli itselleen keppiä ulkona tai istuskeli rannalla katselemassa ohi ajavia veneitä. Leewi sitten hoiti tuon mökissä makoilun kyllä ihan Rauhankin puolesta. 

Yhdessä pisulla! :D

Juhannuksemme piti sisällää perinteisesti saunomista, grillailua, veneilyä ja muuta perusmökkeilyä. Kokkokin poltettiin. Rauha löysi myös itselleen uuden suosikkilajin, nimittäin jalkapallon. Kun potkittiin palloa, niin Rauha oli mukana toimessa kokoajan. Leewin Rauha ei antanut yhtään osallistua jalkapalloiluun. Ihan säälitti, kun Leewi juoksi innoissaan mukaan, kun näki pallon, mutta kun Rauha kävi komentamassa sitä, ei Leewi uskaltanut enää lähteä mukaan pelaamaan. :( Muutenkin Rauha oli taas hirmutyranni Leewiä kohtaan. Annoimme molemmille koirille semmoiset herkkutikut ja Rauha kun siitä hyökkäsi ihan tosissaan Leewin päälle. Kukaan muu ei saa herkutella kuin prinsessa Rauha. Jouduin ihan voimalla repimään Rauhan ulos mökistä vähän jäähyilemään. Siinä se roikkui etutassut ilmassa kun roikotin sitä niskanahasta ja yritti siitäkin vielä rähistä Leewille. Ja Leewihän ei sano mitään, koska naisia ei lyödä, eikä purra. Huoh.

Osataan me olla kavereitakin.

Toinen konflikti kävi, kun Leewiä lähdettiin viemään lenkille. Pistin Rauhan valjaisiin ja liinaan kiinni, kun tiesin, että muuten se lähtisi mukaan. No eikös Rauha sitten irroitellut itsenä niistä valjaista ja lähti juoksemaan sinne päin, minne Leewi ja muut olivat hetki sitten menneet. Minä huusin niin kovaa, että vastarannan koiratkin alkoivat haukkua, mutta Rauha ei lotkauttanut korvaansakaan vaan ampui suoraan tielle. Kääntyi vielä typerys väärään suuntaan, joten ei toivoakaan, että se olisi saanut Leewin ja muut kiinni. Eipä Rauha ehtinyt edes minuuttia olla karkuteilla, kun se jo kirmasi takaisin omaan pihaan, mutta kyllä vaati minulta siinä vaiheessa paljon itsekuria, jotta sain palkattua Rauhan edes vähän iloisen oloisesti.

Valkoiset hännänpäät.

No mutta kuten jo aiemmin sanoin, pääasiassa juhannus meni hyvin. Rauha pysyi pihassa ja tuli luokse kun kutsuttiin. Ei varastanut ruokia ja käyttäytyi ihmisiä kohtaan reippaasti ja kiltisti. Kivaa oli! Harmi, että suurin osa kuvista on toisessa kamerassa, jonka sisältöä minulle ei vielä ole saatavilla. Onneksi pari hauskaa otosta kuitenkin löytyi tuolta toisesta kamerasta nyt tähänkin postaukseen! 

Veneilemässä.

Rauha pomppasi veneestä vähän liian aikaisin..
..ja tipahti järveen.

Tuloksena märkä Rauha.
Kepin syönti oli parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti