maanantai 3. maaliskuuta 2014

Leikki on lapsen työtä

No nyt on ainakin Rauha saanut leikkiä kavereiden kanssa. Aloitettiin tämä kolmen päivän leikkiputki lauantaina osallistumalla Suomen Collieyhdistyksen Savo-Karjalan Alaosaston kevätlenkille! Rauha oli porukan ainoa nahkiainen, mutta innokaasti se mukana pyöri siellä joukon kärkiporukoissa kokoaja. Lenkkireitti kulki välillä vähän lähempänä asutusta, joten koirat otettiin välissä kiinni, ja voi että Rauhaa ketutti, kun se joutuu minun kanssa kulkemaan siellä jonon puolessa välissä. Rauha olisi halunnu kärkeen, ja se vilkuili mua kokoajan sellaisella "miten sä voit olla näin hidas!?" -ilmeellä.

Kuva: Anne K. Lisää kuvia lenkiltä löytyy täältä!

Eilen sitten lähdettiin heti aamusta Janin isän luo, jossa Rauha pääsi rellestämään Aura-spanielin kanssa. Auralla oli juoksut, joten se suhtatui Rauhaan oikein erityisen lempeästi ja antoi Rauha repiä korvista ja pomppia päällään ihan loputtomiin. Rauha käytti tilaisuutta hyödykseen ja välillä se näytti kiskovan Auran korvista ihan kaikin voimin. Tulomatkalla käytiin vielä Janin siskon luona, jossa asustelee sekarotuinen Roni-koira. Roni murisi aluksi Rauhalle, mutta heti kun oli saanut nuuskia Rauhan peppua, se olisi ollut innokkaasti leikkimässä. Rauha oli kuitenkin päättänyt loukkaantua siitä alkumurinasta sen verran, ettei enää Ronin kanssa oikein intoutunut myskämään. Eiköhän Ronistakin tule hyvä leikkikaveri, kunhan Rauha saa vielä pikkaisen lisää kokoa ja itsevarmuutta!

Tänään sitten käytin Rauhaa myskämässä vähän Alma labbiksen kanssa. Tytöt kasvavat ihan samaa tahtia. Toki Almalla on vähän enemmän massaa, mutta korkeutta tyttösillä on aikalailla saman verran. Alman luona minulla oli kamerakin mukana. Valitettavasti kamerani on aika huono ja kuvankäsittelytaitoni vielä huonommat. Kuvat olivat hyvin pimeitä ja sinisiä joten lisäilin vähän valaistuksia, niin nyt Rauha näyttää ihan oranssilta. Mutta älkää antako sen hämätä, livenä Rauha on ihan nätin ruskea! Tässäpä nyt vähän kuvia tämän päivän leikeistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti