keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ripuli

Minua odotti tänään yllätys kotona koulusta palatessani. Rauha oli tehnyt ensimmäistä kertaa kakat sisälle! Tai paremminkin kakkoja sisälle, sillä kakkaa oli vähän joka puolella keittiössä. Onneksi matot oli säilynyt, ja kakka oli helppo luututa pois. 


Kuten otsikostakin voi päätellä, kakka oli hyvin löysää, ihan sellaisia ripulilänttejä oli lattia täynnä. Rauhan maha oli siis mennyt sekaisin, eikä se ollut voinut pidätellä enää. Reppana. Mietin tässä nyt sitten, että onko Rauhaan iskenyt mahatauti, vai onko se syönyt jotain sopimatonta. Veikkauseni kallistuu enemmän jälkimmäiseen, sillä Rauha on kova popsimaan ulkoa kaikenlaista. Lisäksi annoin Rauhalle lehtiessäni aamulla ihan uudenmerkkisen siankorvan. Toivon että ripuli johtui tuosta siankorvasta. Laitankin nyt nuo uudet siankorvat pannaan, ja katson, josko se riittäisi. Annoin Rauhalle äsken desin naksuja, mutta en muuta. Keitän vielä illaksi sille riisiä, niin jospa tuo maha tuosta rauhottuisi.



Meillä on toinenkin ongelma. Huomasin nimittäin eilen, että Rauhan alakulmahampaat ovat puhjenneet, mutta naskalit eivät ole irronneet vielä tilalta. Toinen naskali heiluu vähän, mutta toinen ei lainkaan. Pitää katsoa vielä pari päivää, mutta jos nuo hampaat eivät aio irrota, niin sitten kai se olisi eläinlääkärireissu. :(

Odottaa keppiä..

Juoksee perään.. 

Tuo kepin!

4 kommenttia:

  1. Ei kannata vielä hätäillä hampaiden poiston kanssa, kyllä ne alkaa itekseen heilumaan ja heiluva hammas irtoo kyllä ilman lekuria. Lolalla oli toinen yläkulmuri tosi pitkään tiukasti kiinni, ja yhtäkkiä se olikin irti! Koirakaverit on mainio hampaidenirrottaja, vinkkinä :D Harmi juttu toi ripuli, toivottavasti ei oo mikään mahapöpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. Ehkä mä olen vähän liian hötky. Näyttää vaan niin karulta kun tytöllä on kaksi kerrosta hampaita suussa niin kuin jollain hauella. :D Jospa mä nyt malttasin viikonlopun yli edes ootella ja seurailla. :/
      Ja ei tainnut olla tuo maha mitään pöpöä, kun ihan virkeä tuo on ja ei ole enää ripuloinutkaan, vaikka söi vajaa 6 h sitten. Luulisi, että jos olisi pöpö, niin olisi tullut kaikki ruoka läpi nopeasti. Nyt vain jätetään siankorvat pois ruokalistalta. :D

      Poista
    2. Voit vaikka varovasti heilutella ja nitkutella niitä hampaita ja antaa luita syötäväksi :) Lääkäriin sitten, jos pysyvät hampaat alkaa kasvaa vinoon. (Jotenkin musta tuntuu tosi hassulta neuvoa, kun itekin oon niin keltanokka :D)

      Poista
    3. Olen koettanut leikkiä vetoleikkejä ja heilutella hampaita. Luita on aina saatavilla, mutta nuo on tuommoisia peruspuruluita, joista Rauha ei juuri välitä. Sitten jos ostan jotain spesiaalia, niin se vetäsee kaiken kerralla. :D Taidan käydä hakee tänään sille jotain pakasteluita. :)
      Ja aina saa ja pitää auttaa ja neuvoa! ;)

      Poista