torstai 4. syyskuuta 2014

Pinkit pöksyt

Juoksuthan ne tosiaan sitten Rauhalla alkoi. Tuosta sunnuntain verilöydöksestä parin päivän päästä, eli tiistaina, Rauha alkoi tiputella, ja eilen tiputtelu oli jo varsin runsasta. Käytiin ostamassa tiistaina Rauhale juoksupöksyt. Kotona ei ole pöksyjä pidetty, mutta eilisissä tokotreeneissä piti pöksyt olla jalassa. 

Meillä alkoi tosiaan tällä viikolla taas ohjatut tokotreenit, joiden pitäisi jatkua vuoden loppuun asti. Hirveästi ei vielä ekalla kerralla tehty. Perusasentoa ja seuraamisen käännöksiä sekä luoksepäästävyyttä harjoiteltiin. Tarkoitus oli ottaa myös paikalla oloa, mutta Rauha ei housujensa kanssa suostunut makaamaan suorassa, vaan köllähti aina lonkalleen, joten me ei otettu paikalla oloja tai maahan menoja juurikaan.


Pinkit pöksyt! Halusin näkyvän väriset housut, jotta kaikki näkee, että täältä tulee juoksutyttö. :D
Minä olen tällä hetkellä hurjassa flunssassa, joten oma olo treeneissä oli varsin vetämätön. Sidoin Rauha odottelujen ajaksi puuhun ja istuskelin itse siinä vieressä. Rauha käyttäytyi todella hyvin. Makoili vain hiljaa paikallaan. Alkeiskurssilla meidän kanssa olleet koirakotkin ihaili, miten Rauha onkaan rauhoittunut paljon. Itse tiedän, että tuo oli vain jokin juoksujen aiheuttama aivohalvaus Rauhan päässä ja aika varmasti ensi kerralla se on taas oma rellestävä itsensä, mutta sainpa edes yhdet treenit nauttia rauhallisesta koirasta. Rauha villiintyi ainoastaan siitä, kun vieressä treenanneet edistyneemmät koirakot ottivat luoksetuloja. Ohjaaja oli onneksi tosi kannustava tämän suhteen ja minulla heräsi pieni toivo siitä, että pääsemme vielä joskus eroon tästä luoksetulovauhkosta. 

Harmittaa, että minun flunssa ja Rauhan juoksut osuivat samaan aikaan. Flunssassa kun ei kovin pitkiä lenkkejä kävellä, niin olisi ihana vain viedä tyttö koirapuistoon rellestämään ja itse istua katselemassa. Mutta eipä juoksuista tyttöä viitsi puistoon viedä. Ei varmaan saisikaan. Vielä enemmän harmittaa se, että meillä olisi ollut viikonloppuna collieiden pk-leiri Joensuussa, mutta ei nyt sitten juoksujen takia päästä sinnekään. Tätä kai tämä narttukoiran kanssa sitten tulee olemaan. 

4 kommenttia:

 1. Lola rauhoittui juoksujensa jälkeen ihan huimasti, ehkäpä Rauhakin..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, jospa olisikin niin! Tämä on niin helppoa, kun Rauhan voi vain sitoa jonnekin ja se jää nätistä pailleen makaamaan. Ihan uusi juttu meidän arjessa. :DD

   Poista
 2. Maisalla on samat pöksyt, pinkki on pop ;) Plus lenkille lähtiessä muistin paremmin ottaa ne pois. Mainilla tuli semmoinen laiskakausi juoksujen jälkeen, olin jo ihan varma, että sillä on joku kohtutulehdus.. Onneksi olin vain vainoharhainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki sopiikin Mainin väreihin hyvin. Rauhan ruskeaa ne ei pue niin hyvin, mutta ainakin näkyy! :D

   Poista