tiistai 4. marraskuuta 2014

Ruutu

Torstaina Rauha juhli 1-v. synttäreitään. Mitään kovin erikoista ei tehty, kun meikäläinen härhäili illan sitseille, mutta pikkuisen kakun Rauha sentään sain. :)

1-vee
Viikonlopun olen Raumalla ja Jani hoiti Rauhaa kotona. Oli mennyt vissiin ihan hyvin, ainakaan mitään mutinoita ei kuulunut.

Eilen kävin Rauhan kanssa vähän tokoilemassa ulkokentällä. Otin sivulle tuloja, seuraamista ja jääviä. Kaikki meni ihan tosi nätisti! Viime keskiviikkona aloitettiin tokotreeneissä liikkeestä maahan liittäminen seuraamiseen. Siellä se ei ihan vielä onnistunut, ja minun piti kävellä vähän vinossa, jotta Rauha tajusi mitä halusin. Nyt rintamasuunnalla ei ollut enää väliä! Wohoo! Tietysti tuolla kentällä ei ollut peiliä, toisin kuin treenihallilla, joten en tiedä käytinkö jotain käsimerkkejä tai vartaloapuja huomaamattani. Yritin kyllä olla käyttämättä, mutta niinhän minä aina yritän ja peili paljastaakin sitten ikävän totuuden, että vartaloapuni ovat joskus hyvinkin suuria. Pitää kokeilla taas huomenna hallilla, että miten menee ja minkälaiset on minun vartaloapuni. 

Aloitettiin eilen myös ruudun opettelu. Aiemmin ollaan otettu vähän ohjatusti, niin että joku on ruudussa antamassa Rauhalle namin. Nyt kun olin yksin, päätin kokeilla opettaa ruutua kosketusalustalla. Rauha osaa alustan hyvin ja irtoaa alustalle jonnekin 20 metrin etäisyydelle. Tein sitten niin, että tein pikkuisen ruudun, jonka keskelle vein Rauhan katsoessa vierestä alustan. Komensin Rauhan alustalle, ja mitä tyttöseni tekeekään: no tietysti se tarjoaa alustana sitä ruututörppöä. Menin näyttämään ruutuun oikein alustan, ja kun Rauha koski sitä, annoin palkan. Vein Rauhan parin metrin päähän ruudusta ja käskin alustalle. Taas sama juttu, Rauha tarjosi ruudun kulmamerkkiä. Sanoin vain höpöhöpö ja neuvoin oikealle alustalle. Kolmannella yrityksella Rauha ei enää koskenut mihinkään, vaan meni hyvin epävarmana johonkin siihen ruudun etutolppien väliin ja jäi toljottamaan minua. Kävin taas neuvomassa alustalle ja jätin ruututreenin siihen. :D Tein pari kertaa vielä pelkkää kosketusalustaa, ja se meni oikein kivasti. Pitänee pyytää tähän ruutuun vinkkejä huomenna treeneissä. 

1 kommentti: