sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ensikosketus rally-tokoon.

Menetin tänään rally-tokoneitsyyteni. Mentiin vapaahallitreeneihin, ajatuksena treenailla tokoa, mutta koska sinne oli rakennettu rallykenttä, niin pitihän sitä tietysti käydä kokeilemassa. Pitää myöntää, että olen aiemmin katsonut koko lajia vähän alaspäin, "joku tommonen hömpötys", mutta nyt kun sitä itse Rauhan kanssa kokeilin, niin sehän oli oikeasti hauskaa! Ihan toisella tavalla kivaa kuin toko. Varsinkin kun minä en oikein tiennyt mitä kaikki ne kyltit tarkoitti, niin sitten keksittiin Rauhan kanssa lennosta omat suoritustavat! :D Kysyin kyllä sitten vuoron päätyttyä, että miten ne olisi pitänyt suorittaa, ja ei me ihan kamalan väärin oltu tehty. Jotain piiiikkkkku vikoja vain, kuten että kyltit jää suorittaessa vasemmalle ja aina kun näkyy kyltissä sellainen punainen istu-merkki, pitää liike aloittaa perusasennosta. 

Haluaisin aloittaa Rauhan kanssa tokon ohelle jonkin toisenkin ympärivuotisen hallilajin. Agilitykin kiinnostaisi, mutta mikäli Rauhalla on huonot lonkat tai emme pääse millekään alkeiskurssille, voisi rally-tokosta tulla jopa meille toinen laji. Sitä olisi ainakin helppo harjoitella ihan kotona. 

Tässäpäs vasta mietittävää. Toivon mukaan saan vastauksia agilityn suhteen tässä kevään aikana, ja sitten voi tehdä isompia päätöksiä. Vielä loppuun muutama Annen ottama kuva eiliseltä lenkiltä.

Voi Tessu. :D (c) Anne K.

(c) Anne K.

(c) Anne K.

(c) Anne K.

(c) Anne K. 

5 kommenttia:

 1. Rally on kyllä yllättävän kivaa! Tessullakin riittää siihen mielenkiinto ihan erilailla kuin normaaliin tottelemiseen. Varmasti ois sekin kiva laji tokon rinnalle, varsinkin kun ylemmissä luokissa tulee kuulemma vähän "agility" juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävimpä kattelemassa noita kylttejä, ja namin kanssa Rauha osaa jo periaatteessa kaikki ALO-luokan kyltit. AVO:ssa tulee sitten esimerkiksi tuollainen "houkutus"-kyltti, joka kuulostaa siltä, ettei me päästäisi siitä ohi ikinä palkatta. :D

   Poista
 2. Kyltit on suorittaessa koirakon oikealla puolella ;)

  VastaaPoista
 3. ja liike aloitetaan perusasennosta, mikäli tuo punainen istu-merkki on kyltin vasemmassa yläreunassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon näistä korjauksista. :DD Mitäpä sitä oppisi heti ekasta kerrasta, näköjään ei mitään. x3

   Poista