keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Vuoden eka esineruutu ja pikku-Tino

Kennelliitto oli nopea, ja Rauhan lonkkatulokset tuli jo tänään! Lonkat B/C ja kyynärät 0/0. Hain myös maanantaina Rauhan kuvat eläinlääkäriasemalta itselleni. Kyynärkuvat tuskin ovat kovin kiinnostavat, mutta tässäpä lonkat.
B/C
Nyt kun olen tässä muitakin lonkkakuvia katsellut ja selaillut, niin pitää sanoa, että olen minä niissä rumempiakin C-lonkkia nähnyt. Näillä mennään, ja en tule kyllä noilla lonkilla rajoittamaan Rauhan elämää mitenkään. Parempi vaan, että tyttö saa hyvän lihaskunnon, niin aina vain vähenee mahis siitä, että lonkat koskaan Rauhaa vaivaisi. 

Tänään on ollutkin touhukas päivä. Kävimme aamupäivällä tapaamassa Kuopioon rantautunutta nahkapoikaa, 3,5kk:n ikäistä Tinoa. Rauha tykkäsi Tinosta suunnattomasti ja ihan nätisti nahkiaiset leikkikin muuten, mutta välillä kun Rauha sai oikein kovia hepuleita, se jyräsi Tino-paran ja Tinoa vähän hirvitti. 
Tinon tapaamisen jälkeen jatkoimme Rauhan kanssa matkaa kohti Pikku-Neulamäkeä, jossa lenkkeilimme Annen, Mainin ja Tessun kanssa ja teimme myös vuoden ensimmäiset esineruudut. Sulaa paikkaa oli vaikea löytää, sillä täällä on vielä melkoisesti lunta, mutta kun muissakin blogeissa on päästy jo maastokausi korkkaamaan, niin kyllähän meidänkin piti! Video on kuvattu minun kameran röhjäkkeelläni, joten laatu on sen mukainen. Kiitos kuitenkin Annelle kuvaamisesta. 


Nyt vain odotellaan, että lumet sulaisi vähän paremmin täältäkin, ja pääsisi taas touhuamaan jäljen ja esineiden parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti