tiistai 24. maaliskuuta 2015

Leewi 10 vuotta

Leewi 10 v. ja kakku.(c) Kari Kärkkäinen

Unohdin ihan kokonaan mainita täällä blogin puolella, että rakas lössykkä symppis-pappamme Leewi täytti sunnuntaina pyöreitä! En ollut Leewin synttäreitä paikan päällä juhlimassa, mutta äitin kanssa soiteltiin ja Leewi oli saanut kyllä kakun merkkipäivänsä kunniaksi. Synttäreitä oli juhlittu Leewille sopivaan tapaan metsälenkillä. 

Leewi on oikeasti maailman ihmisrakkain koira. Sitä saa pyöritellä, sorkkia ja repiä, kuka vaan, missä ja milloin vaan, eikä se ikinä sano vastaan. Vaikka Leewi on jo pitkän aikaa asunut äitini ja tämän miesystävän kanssa, ehdin minäkin touhuta ja tehdä Lisperin kanssa vaikka sun mitä silloin teinityttönä. Sen lisäksi, että harrastimme tokoa ja agilityä, osallituimme myös paljon 4H-kerhon koiratoimintaan. Kävimme erillaisilla luonnennoilla ja Leewi oli minulla mukana monenlaisissa näytöksissä ja harjoittelukoirana meidän 4H-dogsitter koulutuksissa. Leewi on aina ollut tosi helppo ottaa kaikkialle mukaan, eikä sen puolesta ole koskaan tarvinnut olla huolissaan. Leewi kyllä pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. 


Leewi 4 v. 

Nyt vanhemmiten Leewin remmikäytös ei ole enää ihan näin kaunista, kun herra on ottanut omia vapauksiaan. :D Kuvassa minä ja Leewi ilmeisesti kesällä 2008.
Harmittaa, kun minusta ja Leewistä ei ole kunnon agilityvideoita. Pari löytyy mölliradoilta, mutta ne on juuri sellaiset ei niin onnistuneet radat. Meillä oli myös oikein onnistuneita ratoja, kuten eräissä mölleissä voitimme ainoalla nollaradalla kilpailevien-koirien luokan.

2009

Pidän tästä kuvasta todella paljon. Kuvassa on Leewi ja edesmennyt kanini Kalle. Sain Kallen kun aloitin peruskoulun ja se jouduttiin lopettamaan kun päätin lukion. Kalle eli yli 12 vuotta ja oli minulla siis koko ala-aste-yläaste-lukio-ajan. Kalle oli todella rakas ja myös Leewi ja Kalle tulivat hyvin juttuun. Rauhallinen koira ja rokea kani on aivan oiva parivaljakko! Kuva on vuodelta 2009.
<3
Leewi myös spanielimaiseen tyyliinsä rakastaa vettä. Kaikki kuraojat on aina pakko käydä kahlaamassa.
Yksi asia on kuitenkin löytynyt, mistä Leewi ei pidä, nimittäin Rauha-Räyhänen. 

2 kommenttia: