maanantai 3. elokuuta 2015

Näyttelykauden päätös

Räyhis oli näytillä Iisalmi KV:ssa sunnuntaina viimeistä kertaa tälle vuotta. Tuomarina George Schogol Georgiasta. Oli kyllä oikein hyväntuulinen vanhempi mies. Tervehti minua niin iloisesti, että ihan hämmennyin ja yrittii kovasti auttaa minua, kun koetin saada Rauhan näyttämään korvansa. Siinä sitten yhdessä sihistiin ja sähistiin, mutta Rauha liimasi korvansa tuttuun tapaan niin alas kuin vain ikinä sai. Joka tapauksessa tuomari palkitsi Rauha ERI:llä ja SA:lla ja päästiin siis toista kertaa PN-kehään. Siellä narttuja oli 4, joista Rauha sijoittui neljänneksi (voihan korvat), mutta sai kuitenkin VARA-SERTin. Meidän paras näyttelytulos ikinä!

Arvostelu oli tällainen:
"1 year 9 months. Good size. Feminine with a little bit flat stop. Could have better ears. Good neck with very good spring of ribs. Good balance, angulations and movement." NUO ERI/1 SA PN4 VARA-SERT

Tämän enempää näyttelyitä ei tälle vuotta enää jakseta/raskita kiertää, joten seuraavan kerran Rauha on nähtävissä kehässä ensi vuonna. Tosin Rauha joutuu ensi vuonna jo AVO-luokkaan, joten voi jäädä silloin näyttelyt melko vähäisiksi. Kuopiossa on kuitenkin collieiden sivuerkkari ensi kesänä, joten siellä on vissiin pakko käydä!

(c) Kari Kärkkäinen

(c) Kari Kärkkäinen

(c) Kari Kärkkäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti