torstai 27. elokuuta 2015

Treenikauden päätös

Tällä viikolla loppuu meillä kesäkausi niin agilityn kuin tokonkin saralla ja ensi viikolla starttaa sitten syyskausi. Varmaan aika monella muullakin menee kaudet näin. Meille tuotti toko ja agility hiukan pään vaivaa, kun syyskaudella molemmat siirtyisivät nyt sitten sunnuntai-iltaan. Toisesta oli siis luovuttava ja päätin tietenkin jatkaa agilityn parissa, koska ryhmäpaikka oli niin kiven alla ja agilityä on paljon haastavampi treenata yksin. Meillä alkaa nyt siis alkeis- ja keppikurssin perään jatko- ja kontaktikurssi, mikäli vain osallistujia on tarpeeksi. Toivottavasti on, sillä kovasti haluaisin agilityä jatkaa. 

Tokon ryhmäpaikastamme jouduin siis luopumaan, mutta ehkä mahdollisesti KPSH:lle on tulossa myös yksi arki-iltaryhmä, joka treenaa läheisessä hallissa. Jos se järjestyy, niin koetamme päästä Rauhan kanssa sinne mukaan. Sitten vaihtuu treeniporukka, mutta se voi olla Rauhalle ihan hyvää harjoitusta. Ja minulle myös! :D 

Nyt siis jännityksellä odotan, miten syyskauden treenit lutviutuvat. Parhaassa tapauksessa meillä jatkuu sekä agility, että toko kerran viikossa niin kuin tähänkin asti. Olisi huippua.

(c) Anne Kylmäoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti