tiistai 11. helmikuuta 2014

Leikkikaveri

Kävimme tänään Rauhan kanssa tapaamassa Rauhaa 2 viikkoa vanhempaa labbistyttöä Almaa. Tytöt ovat aika saman kokoisia, joten leikit toimii hyvin. Tämä oli nyt toinen kerta, kun Rauha ja Alma pääsivät leikkimään. Edellisellä kerralla oli niin kovat pakkaset, että leikit jäi melko lyhyeksi, mutta nyt tytöt jystäsivät melkein tunnin. Alma on vähän vanhempi ja rodunkin puolesta Rauhaa massavampi, mutta koska Alma on niin kamalan kiltti, ei tuo painoero haittaa mitään. Paremminkin se oli Räyhä-Rauha, joka kaatoi kokoajan Alman maahan ja puri korvista ja jaloista. 


5 kommenttia:

 1. Eikä mikä labbis! Voisitkohan alkaa laittaa isommiksi noita kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma on kyllä hurmaava! :) ja pitääpä koettaa miltä näyttää jos laitan nuo kuvat isompana. Minun kamerani kuvien laatu vain on mitä on, niin saas nähdä. :D

   Poista
  2. No pöh, ei se kuvien suurentaminen ollutkaan niin yksinkertaista kuin luulin! :( Jos on jotain helppoa keinoa miten se tapahtuu, niin otan kyllä mielelläni vinkkejä vastaan! Koodia en osaa taikka jaksa alkaa muuttamaan. Kuvat kuitenkin saa suuremmiksi klikkaamalla!

   Poista
  3. Kun lisäät kuvan postaukseen, niin koitas klikata sitä ja valita sitten kuvan alta vaihtoehto "erittäin suuri", sillä miä laitan kuvat sopivan leveiksi :D Vaikea selittää!

   Poista
  4. Voi kiitos! Nyt osasin!

   En jaksa kyllä alkaa suurentelemaan yksitellen kaikkia blogin kuvia, mutta tästä lähtien alan laittaa kuvat sitten suurempina. :)

   Poista