tiistai 18. helmikuuta 2014

Temppurinki

Petsiessä alkoi pyöriä uusi temppurinki ja me päätimme Rauhan kanssa huvin ja urheilun vuoksi osallistua. Voittoa emme todellakaan tavoittele, sillä tuolla on niin hulppeita suorituksia, mutta mukavaa touhua tämä silti on ja tuleepa aktivoitua Rauhaa. 

Rinki toimii niin, että edellisen tempun voittanut valitsee uuden tempun ja joutuu myös tuomaroimaan valitsemansa tempun. Kun uusi temppu on julkistettu, on muilla tiettyyn päivään mennessä aikaa opetella temppu, videoida se ja linkittää rinkiin. Rauhan temppuosaaminen on tällä hetkellä aika lailla nollassa, joten meille tässä onkin haastetta kerrakseen! Onneksi tempuissa saa soveltaa, ja jokainen voi lähettää ihan omannäköisensä suorituksen

Ensimmäinen temppu oli pudonneen esineen nostaminen. Ei oltu vielä opeteltu edes käskystä suussa pitämistä, mutta onneksi Rauha on innokas ottamaan kaikkea suuhunsa, niin saimme edes jonkinlaisen suorituksen kasaan. Esineenä meillä toimi jokin tuollainen muovinen teippisuojus. Mutta sen enempiä analysoimatta, tässä meidän suorituksemme tähän haasteeseen:


2 kommenttia:

 1. Vautsi! Miten sä lähdit opettamaan tuota? Tuosta on kyllä apua sitten joskus tokossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin opettelun talouspaperimytyllä, koska niitä Rauha tykkää ottaa suuhun. Tiputin mytyn lattialle, sanoin nosta ja kun Rauha otti mytyn lattialta otin sen siltä, ja toistelin vain että "nosta". Ja palkkasin heti kun oli saanut mytyn käteen. Rauha ymmärsi pian, että palkan saa kun antaa mytyn mulle.
   Sitten yritin siirtyä tuohon teippisuojukseen, mutta eihän se Rauha sitä tajunnut mulle nostaa. Joten opeteltiin ihan kuin noudossa ensin ottamaan suojus suuhun. Palkkasin eka siitä, kun Rauha koski suojusta kuonollaan, ja vaikeennutin aika nopeasti siihen, että piti ottaa muovijuttu suuhun asti. Sitten kun otti suojuksen suuhun niin samoin kuin alussa paperimytyn kanssa, palkka tuli aina, kun olin saanut suojuksen käteen. En palkannut kuin ihan alussa siitä, että Rauha nosti esineen, mutta pudotti sen ennen kuin ehdin saada sen käteeni.
   Ei ole tämä tapa sitten mistään oppikirjasta, vaan ihan minun omasta päästäni, ja varmasti löytyy parempiakin tapoja. :) Me aletaan nyt vaikeuttaa tätä nostamista sillä, että tiputan esineen ja lähden peruuttamaan, jolloin Rauhan pitää ensin nostaa esine, ja sitten kävellä perässäni tuomaan se minulle. :D Saas nähdä miten käy!

   Poista