torstai 13. helmikuuta 2014

Valjaat

Ostin Rauhalle eilen valjaat. Ajattelin, että ne voisivat olla vähän turvallisemmat, kun neiti kerta päättää aina välillä syöksähdellä kaiken liikkuvan perään. Lisäksi Rauha saa halutessaan vedettyä pantansa pois kaulasta, esimerkiksi jos jossain on tosi ihana haju, ja Rauha päättää haistella sen, se vain vetäisee pannan pois kaulasta. Valjaistapa ei niin vain karatakkaan!
Ihan hyvin Rauha otti onneksi valjaansa vastaan. Vähän yritti niitä alussa purra, mutta komentamalla lopettu kyllä. Noissa valjaissa on oikein paksu ja pehmustettu remmi tuosta rinnan poikki, niin niissä on nyt sitten hyvä vetää! Muutenkin valjaat ovat leveät ja tukevat, ainakin omasta mielestäni, ja niissä on paljon säätövaraa, niin ei ihan heti pitäisi pieneksi mennä. Myyjäkään ei osannut sanoa sopivatko valjaat enää aikuisena, kun se riippuu niin paljon siitä, tuleeko Rauhasta pieni vai is collietyttö. Mutta eiköhän näillä nyt ihan hyvä tovi porskuteta! Tänään jäällä Rauha ei ainakaan välittänyt valjaistaan enää mitään, vaan juoksi ja remusi ihan niin kuin tavallisestikin.  Tassu jäi väliin!
Kuten kuvista näkee, teippasin eilen Rauhan toisenkin korvan. Se ei kyllä osoittanut vielä mitään pystyyn nousemisen merkkejä, mutta en vain saanut tuota toista korvaa paketoitua niin, että niistä olisi tullut edes vähän samanlaiset, joten päätin symmetrian parantamiseksi teipata tuon toisenkin. Jos molemmissa on samallainen teippaus, niin sittenhän niistä pitäisi tulla aika samanlaiset? :D Tosin kuvista päätellen, minun teippaukset eivät ole nekään kovin symmetriset, ja tuo vasen korva on nyt paljon syvemmin teipattu kuin oikea.
10 kommenttia:

 1. Lolalla on samanlaiset valjaat, tosi hyvät! Rauhan nassu on kovin soma <3

  VastaaPoista
 2. Ekalla samat valjaat ja ihan parhaat! Mä en jaksa alkaa teippailee niin tänään haetaan apteekista sitä ihmeöljyä, saa nähdä miten toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauha on siis ihan muodissa mukana, jos Ekalla ja Lolallakin on samanlaiset valjaat. ;D Meillä nuo on kokoa M, niin kuin varmaan teilläkin. :)

   Poista
  2. Jos en nyt ihan väärin muista, niin Lolan valjaat on S-kokoa... :D

   Poista
  3. Meillä oli mustat kokoa S mutta nyt neidille niin napakat että ostin eilen koon M :)

   Poista
 3. Hei, kannattaa teipata korva näin :) (kuvassa maalarinteippiä, ei tietenkään sitä käytetä, kuin teippausmallina :D) http://www.petsie.fi/pets/175682-taika-lyhytkarvainen-collie/pictures/21171540 ihan reilun alas saa laittaa kärjen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Olen yrittänyt löytää googlesta mallikuvia vaikka jos jonkinmoisella hakusanalla, mutta tässähän on ihan perfect! Pitääpä korjailla nuo Rauhan teipit heti tänä iltana. Taidan itse kääntää kärkiä enemmän "sisäänpäin", mutta joka tapauksessa enemmän pitää taivuttaa. :)

   Poista
 4. Turhaa aikaa kun oli niin koitin tehdä teille bannerin :p http://i.imgur.com/zCxKHkC.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii!! Kiitos todella paljon! :D Otan tämän heti käyttöön! Itse tosiaan olen ihan käsi kaikessa valokuviin liittyvässä (ja kaikessa tietokoneisiin liittyvässä). Miten haluat, että laitan nuo tekijänoikeusjutut? Linkkaanko vaikka Miranda nimellä Ekan blogiin?

   Poista
  2. Ei tarvii mitään laittaa :)

   Poista