maanantai 13. tammikuuta 2014

Matolääke ja videokevennys

Soitin tänään Rakkiin ja Kattiin, joka on paikallinen eläinlääkäriasema. Tarkotuksena oli varata rokotusaika ensi viikolle. Sopivaa aikaa ei kuitenkaan löytynyt, joten virkalilija ehdotti, että rokotetaan perjantaina, vaikka Rauha onkin vasta 11 vk. Nykyaikaiset rokotukset voidaan antaa kuulma vaikka heti 8 viikkoisille, ja 12 viikkao on vain suositus. Niinpä varasin meille ekan rokotuksen jo perjantaille. Nyt sitten kiirreellä syötiin tänään sitten Canexit. Eihän tässä tule viikon väliä, mutta sekään ei kuulema haittaa. Joten. Perjantaina! Rokotuksiin!

En tiedä yhtään näistä Kuopion eläinlääkäriasemista, mutta naapurin mummo oli sitä mieltä, että Rakki ja Katti on ainut toimiva eläinlääkäriasema täällä päin, joten päätin mennä kokeilemaan. Saa sieltä ilmeisesti myös rokotukset kaikkein edullisimmin. Tuossa meidän naapurissa olisi Pieneläinklinikka Punaturkki, mutta koska naapurin mummo sanoi, että sinne ei kannata mennä, en nyt sitten mene. Haha. Rokotukset on kyllä niin yksinkertainen asia, että eiköhän se onnistu missä vain. 

Tänään sitten tosiaan annoin Rauhalle matolääkkeen, Canexia. Sotkin mönjän pieneen määrään ruokaa, ja sehän upposi Rauhaan ilman mitään ongelmaa. Tässä video matoruokakupista ja samalla näkyy meidän ruokametodit. 

Syömään!

Samalla kun pääsin taas näiden videoiden makuun, tässä on kaksi loppukevennyspätkää. Ensimmäisessä meidän noudaleikki, johon yritän nyt liittää tuota "hae" käskyä. 
Jälkimmäisessä meidään faaabulous temppuvideomme. Rauha ei vielä ole ihan tottunut siihen että minä seison, ja sen pitäisi mennä maahan. Välillä menee hyvin, välillä menee.. niin kuin tuossa videossa. Mutta en ole vielä ollut turhan tiukka. Lopputulos on kuitenkin se, että koira on maassa!

Rauha "noutaa".

Rauha temppuaa!

2 kommenttia:

 1. Meillä viikon päästä matolääkkeen anto myös... :)
  Tosi kivoja nää videot niin tietää missä meette ja mitä lähdetään treenaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä ainakaan täällä ollut mitään ongelmia tuon madotuksen kanssa.. :DD
   Meidän "treeni" on vielä ihan leikkiä. Ajattelin kuitenkin pikkuhiljaa alkaa opettaa Rauhallekin tuota asentoa vierellä ja ylipäätään sitä sivulle tuloa. :)

   Poista